Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Du som dumpar skräp i naturen gör mig förbannad

Fundera över hur man upplyser invånarna i Södertälje om hur anskaffning sker av besökskort till återvinningscentralerna.

Passerar dagligen dubbelparkeringarna längs ”gamla” 225:an i närheten av Hågainfarten. Där fylls det på med sopor varje dag.

Anmäl text- och faktafel

Exempel från onsdag 23 januari, då fanns detta utbud: en bäddmadrass cirka 150 cm bred (väl hoprullad), en kontorsstol (svart), en bordsfläkt, en lövkorg och två kryckor (varav den ena helt felfri).

Den ”stackare” som kastat dessa prylar äger säkert inget besökskort till de ordinarie återvinningsstationerna utan ”måste” kasta prylarna i naturen. Eller?

Förstår att de ”stackars” byggfirmorna inte har råd att utnyttja ovannämnda centraler, då kostnaden är så stor. Mycket bättre att kasta stenar, brädor, tomma målarpytsar, dräneringsrör med mera ute i naturen för de kanske försvinner, bryts ned.

Du som kastar slipper se det för du bor säkert inte här.

Arga tanten

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare