Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Drömboendet i solen har aldrig varit närmre – "Nu kan du hitta din bostad i Spanien via Fastighetsbyrån i Södertälje/Nykvarn"

Steget att hitta din bostad i Spanien är inte längre bort än en kontakt med ditt lokala Fastighetsbyråkontor. Med tre egna kontor på Costa del Sol erbjuder de dig möten på hemmaplan samt genom digitala livevisningar.
– De digitala möjligheterna öppnar verkligen upp för alla som drömmer om en semesterbostad i Spanien, säger Andreas Ersson.

Andreas Ersson och Sanna Magnusson driver sedan 2008 Fastighetsbyrån i Södertälje med omnejd och sedan 2016 har de också drivit Fastighetsbyråns kontor i Marbella, Estepona och Fuengirola på Costa del Sol med cirka 15 anställda.

– Svenskarnas intresse för att köpa bostad i Spanien har aldrig varit större än nu, 2018 köpte cirka 4000 svenskar bostad i Spanien, säger Andreas Ersson.

En solsäker skön semestertillvaro i eget boende är en dröm för många svenskar, att få byta livsstil ett tag och den digitala utvecklingen har gjort det så mycket enklare att förverkliga drömmen om en bostad i Spanien.

– Du kan börja med att kontakta ditt lokala Fastighetsbyråkontor i Södertälje/Nykvarn för att få en första kontakt och information om allt som rör bostadsägande i Spanien. Här hjälper vi dig med det grundläggande inför nästa steg med våra kollegor i Spanien.

Läs mer: Var ska man bo, i Spanien eller i Portugal? Fastighetsbyråns mäklare hjälper dig att hitta rätt boende

För att hitta de för kunderna riktigt intressanta bostäderna vill mäklarna på Fastighetsbyråns spanska kontor lära känna varje kunds drömmar om ett semesterboende i Spanien.

– Vi kommer att ställa många frågor till dig så att vi vet vilka bostäder och områden som verkligen skulle kunna passa dig och vilka digitala visningar som kan vara intressanta för dig att delta i, berättar Andreas.

Att gå på en digital visning av de spanska bostäderna är i princip som att gå på en visning här hemma.

– Det är okomplicerat att vara med. Tillsammans med andra intresserade får du en länk till visningen och kopplas sen upp mot mäklaren som är på plats i bostaden och visar runt. Du har direktkontakt och kan be mäklaren visa upp köket en extra gång eller kanske gå ut på balkongen för att få se utsikten en gång till.

Här kan du läsa mer om Fastighetsbyrån i Södertälje/Nykvarn

Att köpare ska vara trygga vid bostadsköp i Spanien är, precis som i Sverige, otroligt viktigt, anser Andreas. Därför är all personal på Fastighetsbyrån i Spanien fast anställda och försäkrade.

– Dessutom är samtliga dokument av bostäderna besiktade av oss på Fastighetsbyrån för att säkerställa kundens trygghet genom bostadsaffären.

I tider som dessa är det extra intressant att titta på fastigheter i Spanien, menar Andreas.

– Vi har inga siffror ännu för antalet försäljningar 2020 men det är mycket troligt att antalet försäljningar gått ner, samtidigt som vi på Fastighetsbyrån märker ett ökat intresse för våra fastigheter i Spanien. Min uppfattning är att det är rätt tid nu att börja titta på sin dröm om en semesterbostad i Spanien, avslutar Andreas Ersson på Fastighetsbyrån i Södertälje.

Fakta - här kan du söka boende

Fastighetsbyrån Utland

● Fastighetsbyrån har varit verksamma i Spanien och Portugal sedan 2008 och har idag 19 kontor på plats.

På Fastighetsbyråns hemsida för utland kan du ta del av alla bostäder som finns till salu. Unikt med våra bostäder är att det finns en planritning samt en kartmarkering för alla bostäder.

Klicka här för att läsa mer

Fastighetsbyrån Marbella

● Marbella är en ort som de flesta känner till som har fantastiskt vackra områden med mycket golfbanor och lite lyxigare butiker.

Klicka här för att läsa mer om Marbella

Fastighetsbyrån Estepona

● Estepona är en traditionell spansk stad med cirka 70 000 invånare. Staden ligger precis vid havet med en lång härlig strandpromenad på flera kilometer.

Klicka här för att läsa mer om Estepona

Fastighetsbyrån Fuengirola

● Många svenskar har valt att ha sitt semesterboende i fina Fuengirola. Här finns också svenska kyrkan och svenska skolan med undervisning för högstadie- och gymnasieelever.

Klicka här för att läsa mer om Fuengirola

Ovan artikel är framtagen av Bonnier News Brand Studio och Fastighetsbyrån i Södertälje och är ej en artikel av nyhetsredaktionen.