Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Drograttfylla ledde polis till fler narkotikabrott

Den 20-åriga föraren var narkotikapåverkad och körde från en fest när hon stoppades av polis. Därefter knackade polisen på i festlägenheten där ytterligare sex nu misstänks för narkotikabrott.

När polisen natten till torsdag stoppade en bil på Ronna centrum för ett alkoholprov ledde det till flera påkomna brott. Föraren, en 20-årig kvinna, visade tecken på att vara narkotikapåverkad och misstänkts nu för drograttfylla.

20-åringen uppgav att hon just kört från en fest i Grusåsen vilket fick polisen att fatta misstankar om narkotikainnehav på adressen.

Runt 4-tiden gjorde polisen en husrannsaken i den uppgivna lägenheten på Östergatan och fann spår av narkotika i toaletten. Av de sju personer som befann sig i lägenheten så misstänks nu sex för ringa narkotikabrott. Två personer som var stökiga fick följa med till arresten. Personerna i lägenheten var mellan 20 och 40 år gamla.