Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dino vet vad som ska förbättras

Kings rasade ihop mot Borås i tisdags. Nu har laget analyserat vad som hände för att det inte ska upprepas i kväll i den fjärde semifinalen i Borås.

Annons

Efter en relativt enkel seger, en seger då Kings hamnade i trubbel men reste sig och vände var det ombytta roller i tisdags då Borås vann genom att vinna den fjärde perioden med 31–13.

– Vi tittade på matchen i går (läs i onsdags) och kunde tydligt se att vi hade för dåligt tålamod i offensiven, vi tog för dåliga beslut och försökte avgöra för tidigt, säger guarden Dino Pita.

Det var just missade skott som kom att avgöra matchen i den sista perioden.

Några större ändringar i spelet är inte aktuellt.

– Nej, det skulle bli konstigt om vi gick in och ändrade för mycket. Vi måste bara vara fokuserade och inte fundera så mycket efter ett missat skott, säger Dino Pita.

Han pekar också på returtagningen som Borås vann med tio returer.

– Där hade vi dålig kontroll, främst i den offensiva returtagningen. Det kan vi göra bättre, Säger Dino Pita.

Kings har full trupp tillgänglig förutom långtidsskadade Nick Spires som inte tränar för fullt än.

I Borås hoppas man på comeback för Omar Krayem som var nära att spela förra matchen. Beslutet att inte spela gjordes först på uppvärmningen då.