Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dinko vill stanna – trots sämre betalt

Syrianska letar anfallare. Samtidigt är Dinko Felic aktuell och säger själv att han vill stanna – men först behöver han hitta ett jobb vid sidan om fotbollen.

Annons

Medan Assyriska har många luckor i truppen är det desto färre i Syrianska.

Där är det framförallt offensiva förstärkningar som efterfrågas, inte minst anfallare. I laget finns just nu endast en renodlad forward i Bachir Katourgi.

Men rutinerade anfallaren Dinko Felic, 32, är aktuell för en förlängning. Norrmannen, som gjort nio raka säsonger för Syrianska och bland annat 26 mål i allsvenskan och superettan, säger själv till LT att han gärna vill stanna i klubben.

– Jag har varit här länge nu, Södertälje känns som hemma för mig. Vi får se, vi pratar just nu och jag har sagt att jag vill stanna, säger Dinko Felic.

Hans framtid i Syrianska hänger dock till viss del om ifall han kan hitta ett jobb vid sidan om fotbollen, berättar han.

– Jag behöver hitta ett jobb eller nåt. Det kan bli svårt att hitta nåt som passar att kombinera med att träna dubbla pass. Vi får se, jag tror det kommer lösa sig, säger han.

Syrianska betalar helt enkelt inte lika mycket längre?

– Ja, precis.

Sportchefen ”Janne” Melkemichel säger att klubben har försökt dra ner på spelarlönerna de senaste åren.

– Dinko hade sitt allsvenska kontrakt fram tills nu. Det är inte bara hans lön, utan vi har försökt minska kostnaderna för alla, säger ”Janne”.