Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Detta hände när du sov

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Här är nattens nyheter i korthet.

Blåljus: Natten i Södertälje har varit lugn på händelser enligt polisen.

Inrikes: En man i 45-årsåldern blev huggen i bröstet med ett vasst föremål i Råby i Västerås tidigt på fredagskvällen. - Han är förd till Centrallasarettet i Västerås och är stabil men allvarligt skadad, säger Matilda Isaksson, befäl i Västmanland. (TT)

Utrikes: Jihadistgruppen IS hävdar att den har tillfångatagit en syrisk pilot levande efter att han skjutit ut sig i samband med att hans stridsflygplan skjutits ned öster om Damaskus. En video som IS-anknutna nyhetsbyrån Amaq publicerat visar bilder på vrakdelar och IS-krigande som cirklar runt det. (TT)

Sport:  Både Sveriges innebandydamer och -herrar fick jubla i sina inledningsmatcher i European Floorball Tour. Men medan damerna, som slog Tjeckien med 14-0, kunde kosta på sig lite lättja i firandet handlade det för herrlandslaget mer om lättnad. (TT)

Väder: Det är två grader ute. Det är mulet men uppehåll. Här kan du läsa hela prognosen.