Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Här är nattens nyheter i korthet.

Annons

Blåljus: Natten i Södertälje har varit lugn, men polisen har fått in en anmälan om inbrott i Södertälje, och Statoil i Nykvarn utsattes för ännu ett inbrottsförsök.

Inrikes: Skottlossning har inträffat under natten i förorten Bandhagen i södra Stockholm. Larmet kom strax efter klockan halv två, då ett vittne ringde och uppgav att det skjutits från två bilar i en gatukorsning i området. - Som jag har tolkat det har det skjutits från bilarna.(TT)

bild.(TT)

Utrikes: Det finns tecken på att nervgiftet sarin har använts mot människor i Syrien. Det säger Organisationen för förbud mot kemiska vapen (OPCW) i en rapport till FN:s säkerhetsråd. OPCW har undersökt anklagelser från Syriens regering om att kemiska stridsmedel har använts vid elva tillfällen.(TT)

(TT)

Sport: Drömmen om en guldsuccé på hemmaplan är bara en seger borta.Med Sverige på andra sidan var det slut på svängdörrshockeyn för Finland.Vi gjorde vår bästa match i turneringen, sade lagkaptenen Kimmo Rantanen som spelade fram till båda målen i 2-1-segern. (TT)

Väder: Det är nio minusgrader ute. Det är klart och uppehåll. Här kan du läsa hela prognosen.

Kollektivtrafik: SL rapporterar inte om några förseningar.