Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Här är nattens nyheter i korthet.

Blåljus: Natten i Södertälje har varit lugn, men polisen har fått in en anmälan om inbrott i Södertälje, och Statoil i Nykvarn utsattes för ännu ett inbrottsförsök.

Inrikes: Skottlossning har inträffat under natten i förorten Bandhagen i södra Stockholm. Larmet kom strax efter klockan halv två, då ett vittne ringde och uppgav att det skjutits från två bilar i en gatukorsning i området. - Som jag har tolkat det har det skjutits från bilarna.(TT)

bild.(TT)

Utrikes: Det finns tecken på att nervgiftet sarin har använts mot människor i Syrien. Det säger Organisationen för förbud mot kemiska vapen (OPCW) i en rapport till FN:s säkerhetsråd. OPCW har undersökt anklagelser från Syriens regering om att kemiska stridsmedel har använts vid elva tillfällen.(TT)

(TT)

Sport: Drömmen om en guldsuccé på hemmaplan är bara en seger borta.Med Sverige på andra sidan var det slut på svängdörrshockeyn för Finland.Vi gjorde vår bästa match i turneringen, sade lagkaptenen Kimmo Rantanen som spelade fram till båda målen i 2-1-segern. (TT)

Väder: Det är nio minusgrader ute. Det är klart och uppehåll. Här kan du läsa hela prognosen.

Kollektivtrafik: SL rapporterar inte om några förseningar.