Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

Här är nattens nyheter i korthet.

Blåljus: En man fick sin bil beslagtagen när han stod och väntade vid broöppningen på motorvägen i Södertälje. Nu misstänks han för grov olovlig körning.

Sport: Reprisen på förra årets final i Australian Open blev ingen match för Serena Williams. Världsettan vann utan större besvär kvartsfinalen mot Maria Sjarapova med 6-4, 6-1.

Inrikes: Utrikesminister Margot Wallström (S) informerade inte utrikesnämnden om Sveriges hjälp till Frankrike i kampen mot terrorrörelsen IS efter attackerna i Paris i november. Det anser Moderaternas utrikespolitiska talesperson Karin Enström, som på tisdagen kommer att lämna in en anmälan mot ministern till riksdagens konstitutionsutskott, rapporterar SR Ekot.

Utrikes: En serbisk domstol har beslutat att Titos efterlämnade inte får ärva några av hans tillhörigheter. Utslaget kom över 35 år efter det att Jugoslaviens kommunistiske härskare lämnat jordelivet.

Kollektivtrafiken: SL rapporterar inga störningar i trafiken.

Väder: Det blir en varm tisdag med uppemot 6 grader. Läs mer här.