Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Här är nattens nyheter i korthet.

Annons

Blåljus: Natten i Södertälje har varit lugn på händelser enligt polisen.

Inrikes: Flygvapnet har inlett en rekryteringsprocess för att täcka personalbehovet. På Blekinges flygflottilj F17 i Kallinge är planen att anställa minst 200 soldater framöver, skriver Sydöstran. - En del av dem vi ska ta in blir så kallade T-soldater, tillfälliga soldater.(TT)

(TT)

Utrikes: Två bilbomber exploderade vid en populär strandrestaurang på torsdagskvällen i Somalias huvudstad Mogadishu. Attacken följdes av intensiv skottlossning. Enligt brittiska BBC ska minst fem beväpnande gärningsmän ha kommit in från havet.

(TT)

Sport: Tolfteseedade Belinda Bencic, Schweiz, är första damspelare vidare till åttondelsfinal i Australian Open-tennisen efter seger mot ukrainskan Kateryna Bondarenko. Hon förlorade första set men lyckades ta sig tillbaka och vinna med 4-6, 6-2, 6-4 i fredagens öppningsmatch i Melbourne.(TT)

Väder: Det är 10 minusgrader ute. Det är molnigt och uppehåll. Här kan du läsa hela prognosen.

Kollektivtrafik: SL rapporterar inte om några förseningar.