Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Här är nattens nyheter i korthet.

Annons

Blåljus: Natten i Södertälje har varit lugn på händelser enligt polisen.

Inrikes:  En moské i centrala Borås eldhärjades i natt, men branden kunde släckas snabbt av poliser och brandmän. Göran Carlbom, vakthavande befäl i polisregion Väst, säger att det är för tidigt att säga om branden kan vara anlagd eller om det kan finnas andra brandorsaker. - I nuläget finns det inga sådana misstankar.(TT)(TT)

Utrikes: Hans Blix, före detta generaldirektör för Internationella atomenergiorganet (IAEA), uttrycker en stor lättnad över att Iran uppfyllt sina åtaganden i kärnenergiavtalet med stormakterna och att sanktionerna mot landet lyfts.(TT)(TT)

Sport: Sarah Sjöström fortsätter att imponera vid de stjärnfyllda amerikanska GP-tävlingarna i Austin, Texas. I natt vann hon finalen på 50 meter fritt på 24,17 - 19 hundradelar långsammare än sitt personliga rekord och 55 hundradelar före tvåan Madison Kennedy, USA.(TT)

Väder: Det är tolv minusgrader ute. Det är klart och uppehåll. Här kan du läsa hela prognosen.