Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Här är nattens nyheter i korthet.

Annons

Blåljus: Natten i Södertälje har varit lugn på händelser enligt polisen.

Inrikes:  En moské i centrala Borås eldhärjades i natt, men branden kunde släckas snabbt av poliser och brandmän. Göran Carlbom, vakthavande befäl i polisregion Väst, säger att det är för tidigt att säga om branden kan vara anlagd eller om det kan finnas andra brandorsaker. - I nuläget finns det inga sådana misstankar.(TT)(TT)

Utrikes: Hans Blix, före detta generaldirektör för Internationella atomenergiorganet (IAEA), uttrycker en stor lättnad över att Iran uppfyllt sina åtaganden i kärnenergiavtalet med stormakterna och att sanktionerna mot landet lyfts.(TT)(TT)

Sport: Sarah Sjöström fortsätter att imponera vid de stjärnfyllda amerikanska GP-tävlingarna i Austin, Texas. I natt vann hon finalen på 50 meter fritt på 24,17 - 19 hundradelar långsammare än sitt personliga rekord och 55 hundradelar före tvåan Madison Kennedy, USA.(TT)

Väder: Det är tolv minusgrader ute. Det är klart och uppehåll. Här kan du läsa hela prognosen.