Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

Här är nattens nyheter i korthet.

Blåljus: En större räddningsinsats sattes under natten mot lördag in sedan ett vittne hört skrik från isen vid Hökmossbadet i Nykvarn. Nu tror polisen att vittnet kan ha hört ett rådjur.

Sport: Khaddi Sagnia misslyckades totalt i längdhoppsfinalen i inomhus-VM i Portland. Svenskan testade en ny längre ansats men fick inte alls till tajmningen och nådde bara 6,08 respektive 5,98 i de två första försöken.

Inrikes: Flera personer fick föras till sjukhus efter en fallolycka i Kinnarps Arena i samband med SM-kvartsfinalen mellan HV71 och Skellefteå. En man jublade så mycket vid gästernas mål i förlängningen att han föll ner flera läktarsektioner - rakt på ett annat sällskap, skriver jp.se.

Utrikes: Minst 61 människor har omkommit i en flygolycka i södra Ryssland, enligt myndigheter. De flesta av passagerarna ombord på planet ska vara ryska medborgare boende i området kring Rostov vid Don, uppger myndigheterna. Det kan ha funnits tre utländska medborgare ombord.

Kollektivtrafiken: SL rapporterar inga störningar i trafiken.

Väder: Lördagen bjuder på lite sol och några plusgrader. Läs mer här.