Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

Här är nattens nyheter i korthet.

Annons

Blåljus: En större räddningsinsats sattes under natten mot lördag in sedan ett vittne hört skrik från isen vid Hökmossbadet i Nykvarn. Nu tror polisen att vittnet kan ha hört ett rådjur.

Sport: Khaddi Sagnia misslyckades totalt i längdhoppsfinalen i inomhus-VM i Portland. Svenskan testade en ny längre ansats men fick inte alls till tajmningen och nådde bara 6,08 respektive 5,98 i de två första försöken.

Inrikes: Flera personer fick föras till sjukhus efter en fallolycka i Kinnarps Arena i samband med SM-kvartsfinalen mellan HV71 och Skellefteå. En man jublade så mycket vid gästernas mål i förlängningen att han föll ner flera läktarsektioner - rakt på ett annat sällskap, skriver jp.se.

Utrikes: Minst 61 människor har omkommit i en flygolycka i södra Ryssland, enligt myndigheter. De flesta av passagerarna ombord på planet ska vara ryska medborgare boende i området kring Rostov vid Don, uppger myndigheterna. Det kan ha funnits tre utländska medborgare ombord.

Kollektivtrafiken: SL rapporterar inga störningar i trafiken.

Väder: Lördagen bjuder på lite sol och några plusgrader. Läs mer här.