Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

Här är nattens nyheter i korthet.

Blåljus: En polispatrull släckte under natten mot måndag en brinnande bil vid Hovsjöskolan i Södertälje. Senare antändes bilen igen.

Sport: Pernilla Lindberg var på god väg mot en skräll under den sista rundan av Ana Inspirational, årets första major i golf.

Inrikes: En 32-årig man drog fram ett vapen och försökte att skjuta mot personer som befann sig utanför en krog i Solna norr om Stockholm under natten mot måndagen. - Vapnet har hakat upp sig och han har blivit övermannad och svårt misshandlad av flera personer, säger Fredrik Andersson, vakthavande befäl på polisen i Stockholm.

Utrikes: En stor brand har brutit ut i en av tre oljetankrar vid ett varv i Apia, Samoa. Tusentals personer har evakuerats från området, uppger Samoa Observer.

Kollektivtrafiken: Måndagen den 4 april sker förändringar i busstrafiken på grund av en supportermarsch. Flera bussar i innerstan och söderort får omlagda körvägar och stannar inte vid alla hållplatser mellan cirka klockan 15.00 och 19.30. Gullmarsplan stängs av för all busstrafik cirka klockan 17.45 till 19.30. Läs mer hos SL.

Väder: Räkna med behagliga temperaturer och glimtar av sol under måndagen. Läs mer här.