Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Här är nattens nyheter i korthet.

Annons

Blåljus: Natten har varit lugn rapporterar polisen.

Inrikes: 23 anställda inom ambulansen i Gävleborg har sagt upp sig, skriver regionen i ett pressmeddelande. Regionen vill införa jourtid i stället för arbetstid på nätterna, för att minska övertidskostnader. Förhandlingen avslutades i oenighet, så arbetsgivaren driver ensidigt igenom beslutet.(TT) (TT)

Utrikes: Den 45-årige man, som misstänks ha skjutit ihjäl sex människor på olika platser i Kalamazoo i delstaten Michigan i USA förra månaden, säger att han styrts av Uber-appen när han utfört dåden. (TT)

Sport: Efter 30 omgångar i fjol låg Leicester sist i Premier League-fotbollen med 19 poäng, 16 bakom dåvarande mittenlaget Newcastle. Lika långt in i säsongen 2015-2016, efter att tabellettan besegrat nästjumbon från norr med 1-0, är skillnaden 39 poäng i andra riktningen. På ett år har Leicester plockat 85 poäng, Newcastle 28.  (TT)

Väder: Det är fyra grader ute. Det är mulet men uppehåll. Här kan du läsa hela prognosen.

Kollektivtrafik: SL rapporterar inte om några förseningar.