Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Här är nattens nyheter i korthet.

Blåljus: Natten har varit lugn rapporterar polisen.

Inrikes: 23 anställda inom ambulansen i Gävleborg har sagt upp sig, skriver regionen i ett pressmeddelande. Regionen vill införa jourtid i stället för arbetstid på nätterna, för att minska övertidskostnader. Förhandlingen avslutades i oenighet, så arbetsgivaren driver ensidigt igenom beslutet.(TT) (TT)

Utrikes: Den 45-årige man, som misstänks ha skjutit ihjäl sex människor på olika platser i Kalamazoo i delstaten Michigan i USA förra månaden, säger att han styrts av Uber-appen när han utfört dåden. (TT)

Sport: Efter 30 omgångar i fjol låg Leicester sist i Premier League-fotbollen med 19 poäng, 16 bakom dåvarande mittenlaget Newcastle. Lika långt in i säsongen 2015-2016, efter att tabellettan besegrat nästjumbon från norr med 1-0, är skillnaden 39 poäng i andra riktningen. På ett år har Leicester plockat 85 poäng, Newcastle 28.  (TT)

Väder: Det är fyra grader ute. Det är mulet men uppehåll. Här kan du läsa hela prognosen.

Kollektivtrafik: SL rapporterar inte om några förseningar.