Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

Här är nattens nyheter i korthet.

Blåljus: En busschaufför har anmält att han under natten mot fredag beskjutits med grön laser på Lovisinsgatan i Södertälje.

Sport: Tre kuskar har förts till sjukhus efter en olycka under ett travlopp på Bergsåkers travbana utanför Sundsvall. I ett videoklipp från ATG på Sundsvalls Tidnings sajt ses hur en häst faller omkull. Två andra ekipage kör på den fallna, och två andra kuskar faller av, medan deras hästar håller sig på benen.

Inrikes: En man i 40-årsåldern döms till ett och ett halvt års fängelse och får betala 130 000 kronor i skadestånd för sexuellt utnyttjande av underåring och barnpornografibrott, skriver Sydsvenskan. Den som anmälde mannen var hans i dag 27-åriga exflickvän, som mannen inledde en sexuell relation med då hon var tolv.

Utrikes: Republikanen Donald Trump kommer att få stöd från den tidigare rivalen Ben Carson, som hoppade av nomineringsprocessen i förra veckan. Stödet kommer att offentliggöras under fredagen, uppger Washington Post.

Kollektivtrafiken: SL rapporterar inga störningar i trafiken.

Väder: Fredagen ser ut att bli vacker med flera plusgrader. Läs mer här.