Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Här är nattens nyheter i korthet.

Blåljus: Natten i Södertälje har varit lugn på händelser enligt polisen, men även i natt var det en bilbrand.

Inrikes: En man utsattes för ett misstänkt mordförsök i Uppsala under torsdagskvällen. - En bil stannade och tre stycken hoppade ur bilen och kivskar en man som gick på gatan, säger Tommy Karlsson, länsvakthavande polisbefäl. Mannen fördes med ambulans till sjukhus, enligt uppgift knivskuren i armen.(TT)

Utrikes: Danske justitieministern Søren Pind vill utreda om det är fortsatt säkert att skicka danska pass med posten, efter uppgifter i tidningen Berlingske att det under 2015 försvann 244 pass när de sändes den vägen. I fjol anmäldes över 43 000 pass försvunna. (TT)

Sport: Sverige vinner sin grupp i ishockey-VM, sedan Schweiz besegrats med 2-1 efter ett straffdrama. Anna Borgqvist satte den avgörande straffen och Sara Grahn blev matchvinnare efter det att ha räddat två straffar. Schweiz sista straff gick utanför. (TT)

Väder: Det är en grad ute. Det är något mulet men uppehåll. Här kan du läsa hela prognosen.

Kollektivtrafik: SL rapporterar inte om några förseningar.