Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Här är nattens nyheter i korthet.

Blåljus: En smash and grab-kupp mot en butik på Storgatan i Södertälje inträffade i natt. Inbrottstjuvarna har kört in i butiken och sedan stulit varor.

Det var vid 00.45-tiden på natten mot torsdagen som inbrottet larmades in till polisen

Inrikes: Cirka 90 av 140 av besättningen på asylfartyget Ocean Gala skickas hem i dag, skriver Allehanda. Fartyget ligger i hamn utanför Härnösand och har plats för 1 800 asylsökande, men står tom då företagets ägare tvistar med olika myndigheter om tillstånd och avtal.(TT).

Utrikes: En kvinna är död och fem personer har skadats i en knivattack vid Russel Square i centrala London, uppger polisen, som utreder om dådet kan ha terrorkoppling. Det är oklart hur allvarligt skadade de fem personerna är.(TT)

Sport: Olympier som ska handla i OS-byn i Rio de Janeiro får räkna med att hosta upp rejält med pengar. Priserna inne i OS-byn är dubbelt eller trippelt så höga jämfört med andra ställen i Rio de Janeiro, rapporterar den brasilianska tidningen Globoesporte. (TT)

Väder: Det är 15 grader ute. Det är en viss nederbörd. Här kan du läsa hela prognosen.

Kollektivtrafik: SL rapporterar inte om några förseningar.