Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Här är nattens nyheter i korthet.

Blåljus: Natten i Södertälje har varit lugn på händelser enligt polisen.

Inrikes: En kvinna i 40-årsåldern misstänks ha stulit ett flertal saker, bland annat ett inbrottslarm. Kvinnan hyrde en bostad utanför Motala, och när hon nyligen flyttade ut saknades ett flertal saker, skriver Corren. Förutom larmet misstänks kvinnan ha tagit med sig torktumlare, torkskåp och tvättmaskin.(TT)

Utrikes: Nordkorea har avfyrat ännu en robot som landade i havet vid landets östkust, uppger sydkoreansk militär. Det är den senaste i en serie av uppskjutningar som bryter mot FN:s resolutioner. USA säger sig vara redo att försvara "oss själva och våra allierade". (TT)

Sport: Laguttagningen till OS-fotbollen har varit ett kaos för Håkan Ericson. Och än är det inte över. I sista minuten kan Sverige kanske kalla in en sen joker till truppen. Vi försöker hålla dörren öppen så länge som möjligt, säger förbundskaptenen.(TT)

Väder: Det är sex rader ute. Det är klart och uppehåll. Här kan du läsa hela prognosen.

Kollektivtrafik: SL rapporterar inte om några förseningar.

Länkar