Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

Här är nattens nyheter i korthet. 

Blåljus: Det har varit en lugn natt i Södertälje med omnejd berättar polisen.

Sport: Den amerikanska simstjärnan Ryan Lochte har tappat fyra sponsorer sedan den omskrivna skandalen i Rio. Lochte ljög om att han och tre lagkamrater rånats, när han egentligen varit berusad på en bensinmack och slagit sönder en toalettdörr.

Inrikes: En kvinna i 70-årsåldern har avlidit efter att hon blev påkörd av en personbil när hon cyklade på riksväg 24 vid Våxtorp i Laholms kommun, skriver polisen på sin hemsida.

Utrikes:

I skuggen av dödandet i kriget mot knarket och diverse omskrivna uttalanden från den nyvalde presidenten Rodrigo Duterte så blomstrar Filippinernas ekonomi. Filippinerna, som visat upp en årlig tillväxt på över sex procent sex år i rad, visade upp en tillväxt på sju procent för andra kvartalet i år, det högsta i världen av de länder som rapporterat in sina siffror.

Kollektivtrafiken:

Onsdag 24 augusti och torsdag 25 augusti kommer delar av Stockholms innerstad att vara avstängd för bil- och busstrafik då USA:s vicepresident Joe Biden besöker Stockholm. Även trafiken mellan innerstan och Arlanda flygplats kommer att påverkas i samband med besöket, skriver SL.

Väder: Det ser ut att bli vackert väder. Läs mer här