Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

Här är nattens nyheter i korthet. 

Blåljus: En lastbil och en personbil totalförstördes under natten mot fredag i samband med eldsvådor i Nykvarn. Polisen misstänker att det handlar om en olycka och en anlagd brand.

Sport: Sarah Sjöström tog sin tredje OS-medalj i Rio. Efter guld och silver blev det brons på 100 meter fritt.Nu har jag en av varje valör. Det kan inte bli bättre, säger Sjöström till Viasat.

Inrikes: En mängd bilar sattes i brand på bara några timmar i Malmö under torsdagskvällen och natten till fredagen.

Utrikes: Minst fyra personer har dödats i minst åtta explosioner på olika platser i Thailand det senaste dygnet, uppger AFP.

Kollektivtrafiken: Lördag 13 augusti är det dags för Midnattsloppet på Södermalm vilket påverkar busslinje 2, 3, 4, 53, 55, 57, 59, 66, 71, 74, 93, 94. Busstrafiken blir omlagd cirka klockan 10.00 – 03.00. Sluttiden är en cirkatid, trafiken kan komma att läggas tillbaka allteftersom avspärrningarna hävs. Starten går klockan 21.20 vid Ringvägen 42, målgång på Hornsgatan, skriver SL.

Väder: Temperaturen berknas nå 18 grader i dag. Läs mer här