Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Här är nattens nyheter i korthet.

Blåljus: Sent på måndagskvällen ryckte polisen ut till Hovsjö efter larm om smällar. Vid 22.30 kom även ett larm om en soffa i brand i Ronna, och senare om en en bilbrand i Fornhöjden.

Inrikes: Nio larm om bilbränder på en halvtimme - och polis och räddningstjänst i Malmö har inte hunnit åka på allt. I stället har de boende fått rycka ut med handbrandsläckare för att rädda sina bilar. Under loppet av en dryg halvtimme fick polisen in larm om bilbränder på nio platser i Malmö.(TT)

Utrikes: USA flyttar 15 fångar från lägret i Guantánamo på Kuba, bekräftar nu det amerikanska försvarshögkvarteret Pentagon. Fångarna flyttas till Förenade arabemiraten, som USA tackar i ett uttalande.(TT)

Sport: OS bäste allroundcyklist på bana är en italienare. Efter att ha tävlat i två dagar i omnium-tävlingen i sex olika discipliner så stod till slut Elia Viviani som slutsegrare på 207 poäng. Men det var nära att han tappade förstaplatsen i avslutande poängloppet. (TT)

Väder: Det är 13 grader ute. Det är klart och uppehåll. Här kan du läsa hela prognosen.

Kollektivtrafik: SL rapporterar inte om några förseningar.