Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

Här är nattens nyheter i korthet. 

Blåljus: Räddningstjänsten kallades under natten mot lördag till en villabrand på Lännockvägen i Södertälje.

Sport: Sveriges damlandslag i fotboll får möta Brasilien i OS-semifinalen på tisdag. Brasilien slog i sin kvartsfinal Australien efter en dramatisk straffläggning. Matchen var mållös efter 90 minuter och förlängningen.

Inrikes: En man har förts till sjukhus efter att ha blivit knivskuren vid ett bråk vid Kalmar Centralstation sent på fredagskvällen.

Utrikes:

Den kurdisk-arabiska alliansen SDF har tagit kontroll över hela staden Manbij från terrorgruppen IS nära den turkiska gränsen i Syrien, uppger en talesperson för alliansen, som tillägger att det fortfarande pågår ett arbete för att få bort minor och andra utplacerade sprängämnen.

Kollektivtrafiken:

Från och med måndag den 15 augusti förstärks kollektivtrafiken i Södertälje. SL-trafiken utökas med extra pendeltåg i rusningstid mellan Järna och Tumba. Samtidigt förlängs SJ-tågen till och från Eskilstuna, Nyköping, Linköping/Norrköping med extra vagnar och Trafikverket sätter in gratis pendlarbussar mellan Skärholmen och Södertälje, skriver SL.

Väder: Räkna med behagliga temperaurer men en skvätt regn framåt kvällen. Läs mer här