Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

Här är nattens nyheter i korthet.

Blåljus: Det har varit en lugn natt i Södertälje med omnejd berättar polisen.

Sport: Målchansera avlöste varandra när Leicester och Manchester City drabbade samman i Premier League.Båda lagen gick för tre poäng, men toppmatchen på King Power Stadium slutade 0-0.

Inrikes: En diskrimineringslag som trädde i kraft för ett år sedan tvingar bland annat butiksägare att underlätta för funktionshindrade. Men trots 300 anmälningar har diskrimineringsombudsmannen (DO) valt att inte driva ett enda ärende rättsligt, rapporterar SR Ekot.

Utrikes: Donald Trump ökar nu annonseringen inför primärvalen och nomineringsmötena i USA i februari. Fastighetsmagnaten, som toppar de nationella opinionsmätningarna bland de republikanska presidentaspiranterna, ska satsa minst 2 miljoner dollar (17 miljoner kronor) per vecka på valreklam före de viktiga kraftmätningarna i Iowa, New Hampshire, South Carolina och Nevada.

Kollektivtrafiken: SL rapporterar inga störningar i trafiken.

Väder: Solen glimtar fram mellan molnen och temperaturen håller sig strax över noll. Läs mer om dagens väder här.