Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

Här är nattens nyheter i korthet.

Blåljus: Natten mot annandagen blev stökig. Flera fall av misshandel och ett sexuellt ofredande har anmälts i Södertälje.

Sport: I dag klockan 15.00 börjar Sveriges väg mot ett guld i junior-VM på riktigt. Premiären spelas mot Schweiz.Och - högst troligen - med bröderna William och Alexander Nylander i samma kedja.

Inrikes: En man har blivit påkörd av en personbil på länsvägen utanför samhället Habo i Jönköpings län. Larmet kom strax före klockan två på natten. Polis och ambulans kallades till platsen och mannen fördes medvetslös till sjukhus.

Utrikes: Uppgifter att USA förbereder deportering av hundratals asylsökande familjer från Centralamerika har fått kyrkor att mobilisera. Kyrkorum erbjuds som skydd åt dem som riskerar att skickas hem.

Kollektivtrafiken: På juldagen och annandagen går trafiken som på en söndag, eftersom de är helgdagar. Tunnelbanan går hela natten mellan juldagen och annandagen, och även natten mellan annandagen och söndagen den 27 december. Läs mer på sl.se.

Väder: Temperaturen håller sig kring nolla under annandagen. Läs mer om dagens väder här.