Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

Här är nattens nyheter i korthet.

Blåljus: En pojke skadesköts av en raket i Geneta centrum. Vid McDonalds körde en misstänkt rattfyllerist i diket och i Ronna brann en balkong.

Sport: Ola Toivonen blev kvar på Sunderlands bänk hela matchen när nästjumbon i Premier League föll, 0-1, hemma mot Liverpool. Belgaren Christian Benteke gjorde matchens enda mål i början av den andra halvleken.

Inrikes: En 20-årig svensk har gripits i Turkiet och misstänks för att ha haft samröre med terrorgruppen IS.

Utrikes: Minst 16 personer dödades och 30 skadades i tre bombattentat mot restauranger i den nordöstra syriska staden Qamishli. Minst ett av dåden utfördes av en självmordsbombare, uppger det brittiskbaserade oppositionsvänliga Syriska människorättsobservatoriet.

Kollektivtrafiken:

På nyårskvällen blir Slussen en fyrverkerifri zon, som spärras av för bil- och busstrafik mellan ca klockan 20.00 och 01.50. Om du ska resa till eller passera Slussen bör du planera din resa i god tid, uppger SL.

Väder: Torsdagen bjuder på sol och plusgrader. Läs mer här.