Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

Här är nattens nyheter i korthet.

Annons

Blåljus: En pojke skadesköts av en raket i Geneta centrum. Vid McDonalds körde en misstänkt rattfyllerist i diket och i Ronna brann en balkong.

Sport: Ola Toivonen blev kvar på Sunderlands bänk hela matchen när nästjumbon i Premier League föll, 0-1, hemma mot Liverpool. Belgaren Christian Benteke gjorde matchens enda mål i början av den andra halvleken.

Inrikes: En 20-årig svensk har gripits i Turkiet och misstänks för att ha haft samröre med terrorgruppen IS.

Utrikes: Minst 16 personer dödades och 30 skadades i tre bombattentat mot restauranger i den nordöstra syriska staden Qamishli. Minst ett av dåden utfördes av en självmordsbombare, uppger det brittiskbaserade oppositionsvänliga Syriska människorättsobservatoriet.

Kollektivtrafiken:

På nyårskvällen blir Slussen en fyrverkerifri zon, som spärras av för bil- och busstrafik mellan ca klockan 20.00 och 01.50. Om du ska resa till eller passera Slussen bör du planera din resa i god tid, uppger SL.

Väder: Torsdagen bjuder på sol och plusgrader. Läs mer här.