Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Här är nattens nyheter i korthet.

Annons

Blåljus: Natten i länet har varit lugn, men polien rapporterar om ett inbrott i Järna där flera misstänkta tjuvar greps.

Inrikes: Hittills har 200 företag erbjudit praktik eller jobb till nyanlända som en följd av regeringens projekt "Sverige tillsammans", uppger SR Ekot. Av företagen är 25 stycken storföretag som uppges ska ta emot minst 100 personer var.(TT)

Utrikes: Den 24-åriga kvinna som på måndagen dödade en människa och skadade minst 35 när hon körde upp på en trottoar på den berömda gatan "The strip" i centrala Las Vegas, gjorde det enligt polisen avsiktligt.(TT)

Sport: Om Mesut Özil är i bra form?Jodå.Tysken assisterade till båda målen när Arsenal besegrade Manchester City med 2-1 - och har nu ett svårslaget passningsrekord inom räckhåll.Jag försöker bara hjälpa laget, sade han till Viasat.

Väder: Det är sex grader ute. Det är mulet men uppehåll. Här kan du läsa hela prognosen.

Kollektivtrafik: SL rapporterar inte om några förseningar.