Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Här är nattens nyheter i korthet.

Annons

Blåljus: Natten i Södertälje har varit lugn på händelser enligt polisen.

Inrikes: Polisen utreder en skottlossning i en trappuppgång på Ribbings väg i Sollentuna, norr om Stockholm. Polisen fick larmet vid 23. 39 på fredagskvällen. - Det är någon som hört smällar. Det har skjutit mot en lägenhetsdörr, men det är ingen skadad, säger Sylvia Oldin, vakthavande befäl på polisen i Stockholm. (TT)

Utrikes: En brand rasar i en byggnad på Nygade, som är en del av shoppinggatan Strøget i Köpenhamn. Räddningstjänsten och polisen är på plats. - Det är en stor brand som en av våra patruller upptäckte när de körde förbi tidigare och såg flammor, säger Henrik Brix vid polisen. Branden upptäcktes vid 04. 18.(TT)(TT)

Sport: Badou Jack kommer att försvara sin titel mot Lucian Bute den 30 april, skriver han på Twitter. Jack blev världsmästare i supermellanvikt när han besegrade Anthony Dirrell, något som överraskade många i boxningsvärlden. (TT)

Väder: Det är fem minusgrader ute. Det är klart och uppehåll. Här kan du läsa hela prognosen.

Kollektivtrafik: SL rapporterar inte om några förseningar.