Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Här är nattens nyheter i korthet.

Blåljus: Natten i Södertälje har varit lugn på händelser enligt polisen.

Inrikes: Polisen utreder en skottlossning i en trappuppgång på Ribbings väg i Sollentuna, norr om Stockholm. Polisen fick larmet vid 23. 39 på fredagskvällen. - Det är någon som hört smällar. Det har skjutit mot en lägenhetsdörr, men det är ingen skadad, säger Sylvia Oldin, vakthavande befäl på polisen i Stockholm. (TT)

Utrikes: En brand rasar i en byggnad på Nygade, som är en del av shoppinggatan Strøget i Köpenhamn. Räddningstjänsten och polisen är på plats. - Det är en stor brand som en av våra patruller upptäckte när de körde förbi tidigare och såg flammor, säger Henrik Brix vid polisen. Branden upptäcktes vid 04. 18.(TT)(TT)

Sport: Badou Jack kommer att försvara sin titel mot Lucian Bute den 30 april, skriver han på Twitter. Jack blev världsmästare i supermellanvikt när han besegrade Anthony Dirrell, något som överraskade många i boxningsvärlden. (TT)

Väder: Det är fem minusgrader ute. Det är klart och uppehåll. Här kan du läsa hela prognosen.

Kollektivtrafik: SL rapporterar inte om några förseningar.