Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Här är nattens nyheter i korthet.

Annons

Blåljus: Natten i Södertälje har varit lugn på händelser enligt polisen.

Inrikes: Tre personer får studiemedel från CSN för att studera i Syrien. Sedan den väpnade konflikten inleddes i landet har ett 15-tal studenter beviljats stöd från Centrala studiestödsnämnden för att studera där, uppger Sydsvenskan.(TT)

Utrikes: Londons katter tassar inte längre säkra. En kattmördare går nämligen lös och misstänks ha lemlästat ett femtiotal katter.

– Det är bara kroppar kvar av dem, huvuden och svansar har tagits bort, säger Boudicca Rising på djurhemmet Snarl till tidningen the Guardian. (TT)

Sport: Det kan bli betydligt stjärnfattigare OS-turneringar i ishockey. IOK vill inte betala lika mycket som tidigare, enligt uppgifter.

Representanter från den nordamerikanska ishockeyligan, spelarfacket och internationella ishockeyförbundet ska vid ett möte ha informerats om Internationella olympiska kommitténs (IOK:s) planer, enligt ESPN. (TT)

Väder: Det är en minusgrad ute. Det är mulet och uppehåll. Här kan du läsa hela prognosen.

Kollektivtrafik: SL rapporterar inte om några förseningar.