Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Här är nattens nyheter i korthet.

Annons

Blåljus: Natten i Södertälje har varit lugn på händelser enligt polisen.

Inrikes: Två personer har hittats döda i en villa på en ort utanför Hallstahammar. - Omständigheterna gör gällande att brott inte kan uteslutas. Därför har vi inlett förundersökning om mord, säger Johanna von Wowern, presstalesperson vid polisen i Västmanland.(TT)

Utrikes: Storbritanniens spionbyrå MI5 prisas i hemlandet som den bästa arbetsgivaren för att uppmuntra till homo-, bi- och transsexuell mångfald (HBT). MI5 klådde mer än 400 organisationer och har bland annat policydokument, karriärmöjligheter, utbildning och särskilt stöd för HBT-personer.(TT)

(TT)

Sport: Trots avstängningen får Fifa-ordföranden Sepp Blatter fortfarande lön från Internationella fotbollförbundet. Utbetalningarna kommer att fortsätta tills en ny Fifa-ordförande är vald den 26 februari, säger Andreas Bantel, talesman för Fifas revisionskommitté. (TT)

Väder: Det är minus 14 grader ute. Det är klart och uppehåll. Här kan du läsa hela prognosen.

Kollektivtrafik: SL rapporterar inte om några förseningar.