Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Här är nattens nyheter i korthet.

Blåljus: Natten i Södertälje har varit lugn på händelser enligt polisen.

Inrikes: Två personer har hittats döda i en villa på en ort utanför Hallstahammar. - Omständigheterna gör gällande att brott inte kan uteslutas. Därför har vi inlett förundersökning om mord, säger Johanna von Wowern, presstalesperson vid polisen i Västmanland.(TT)

Utrikes: Storbritanniens spionbyrå MI5 prisas i hemlandet som den bästa arbetsgivaren för att uppmuntra till homo-, bi- och transsexuell mångfald (HBT). MI5 klådde mer än 400 organisationer och har bland annat policydokument, karriärmöjligheter, utbildning och särskilt stöd för HBT-personer.(TT)

(TT)

Sport: Trots avstängningen får Fifa-ordföranden Sepp Blatter fortfarande lön från Internationella fotbollförbundet. Utbetalningarna kommer att fortsätta tills en ny Fifa-ordförande är vald den 26 februari, säger Andreas Bantel, talesman för Fifas revisionskommitté. (TT)

Väder: Det är minus 14 grader ute. Det är klart och uppehåll. Här kan du läsa hela prognosen.

Kollektivtrafik: SL rapporterar inte om några förseningar.