Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Här är nattens nyheter i korthet.

Annons

Blåljus: Natten i Södertälje har varit lugn på händelser enligt polisen.

Inrikes: En person har skjutits till döds i Fosie i Malmö. Den döde hittades med skottskador på en innergård sedan polisen fått in flera samtal om skottlossning i området och skickat flera patruller dit. Flera skott ska ha hörts avlossats strax före klockan 02. Polisen har spärrat av området.(TT)

Utrikes: En soldat dödades och ett 20-tal skadades vid ett attentat i staden Hani i den kurddominerade sydöstra delen av Turkiet. En bil lastad med sprängämnen körde in i säkerhetsstyrkornas högkvarter i staden. Explosionen var så kraftig att byggnader i området skakade och fönstren krossades, uppger vittnen.(TT)

Sport: Senast var Zlatan Ibrahimovic straffsumpare - och när han väl gjorde mål krävdes det en gnutta tur.I returen borta mot Manchester City tror Laurent Blanc på en vassare Zlatan.Vi är alltid förvånade när Zlatan missar chanser, säger PSG-tränaren.(TT)

Väder: Det är två grader ute. Det är klart och uppehåll. Här kan du läsa hela prognosen.

Kollektivtrafik: SL rapporterar inte om några förseningar.