Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Här är nattens nyheter i korthet.

Blåljus: En bil körde in i ett träd på Hertig Carls väg i Södertälje på lördagskvällen. Det var ingen person som kom till skada vid olyckan.

Inrikes: Lärarutbildningarna i Stockholm, Göteborg och Malmö märkerett ökat intresse för svenska som andraspråk, enligt Svenska Dagbladet. Främst är det redan utbildade lärare som vill vidareutbilda sig som söker kurser i ämnet och många vill använda kunskaperna i undervisning i andra ämnen.(TT)

Utrikes: En kroatisk man som misstänks ha varit vakt i flera koncentrationsläger, däribland Auschwitz, under andra världskriget har avlidit på sjukhus. Jakob Dencinger började utredas av kroatiska åklagare 2014 sedan hans namn förekommit på listor hos tyska utredare.(TT) (TT)

Sport: Loui Eriksson har nu nått milstolpen 200 gjorda NHL-mål.

Den före detta Frölunda-spelaren gjorde Bostons 3-1-mål i mötet med Minnesota (slutresultat 4-2), vilket var hans 18:e mål för säsongen och det 50:e för Boston sedan flytten från Dallas.(TT)

Väder: Det är tre minusgrader ute. Det är klart och uppehåll. Här kan du läsa hela prognosen.

Kollektivtrafik: SL rapporterar inte om några förseningar.