Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Här är nattens nyheter i korthet.

Annons

Blåljus: En bil körde in i ett träd på Hertig Carls väg i Södertälje på lördagskvällen. Det var ingen person som kom till skada vid olyckan.

Inrikes: Lärarutbildningarna i Stockholm, Göteborg och Malmö märkerett ökat intresse för svenska som andraspråk, enligt Svenska Dagbladet. Främst är det redan utbildade lärare som vill vidareutbilda sig som söker kurser i ämnet och många vill använda kunskaperna i undervisning i andra ämnen.(TT)

Utrikes: En kroatisk man som misstänks ha varit vakt i flera koncentrationsläger, däribland Auschwitz, under andra världskriget har avlidit på sjukhus. Jakob Dencinger började utredas av kroatiska åklagare 2014 sedan hans namn förekommit på listor hos tyska utredare.(TT) (TT)

Sport: Loui Eriksson har nu nått milstolpen 200 gjorda NHL-mål.

Den före detta Frölunda-spelaren gjorde Bostons 3-1-mål i mötet med Minnesota (slutresultat 4-2), vilket var hans 18:e mål för säsongen och det 50:e för Boston sedan flytten från Dallas.(TT)

Väder: Det är tre minusgrader ute. Det är klart och uppehåll. Här kan du läsa hela prognosen.

Kollektivtrafik: SL rapporterar inte om några förseningar.