Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Här är nattens nyheter i korthet.

Annons

Blåljus: Natten i Södertälje har kantats av bråk och fylleri.

– Det har varit lönehelg och mycket folk på stan. Men det har inte varit några grövre våldsbrott som kommit till vår kännedom, säger stationsbefälet vid Södertäljepolisen.

Inrikes: Ökningen av grova våldsbrott i Västsverige under 2015 drabbar polisens utredningar av vardagsbrott, uppger Klas Friberg, polischef i Göteborg, till Sveriges Radios Ekot. I och med att mycket av polisens personal har låsts vid de utredningarna har andra blivit lidande.(TT)

(TT)

Utrikes: Striderna i Syrien stannade i stort av i västra Syrien efter att vapenstilleståndet inletts. Överenskommelsen har förhandlats fram av USA och Ryssland, och utesluter IS och andra sunniextremister. Bara mindre skottlossningar rapporterades under natten.(TT)

Sport: Washingtons Alexander Ovetjkin gjorde sitt 40:e mål för säsongeni matchen mot Minnesota, där laget vann med 3-2. Valbosonen Nicklas Bäckström var inblandad i förspelet till Ovetjkin som satte målet i början av tredje perioden och tog laget från underläge till 2-2. (TT)

Väder: Det är sex minusgrader ute. Det är klart och uppehåll. Här kan du läsa hela prognosen.

Kollektivtrafik: SL rapporterar inte om några förseningar.