Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Här är nattens nyheter i korthet.

Blåljus: Natten i Södertälje har kantats av bråk och fylleri.

– Det har varit lönehelg och mycket folk på stan. Men det har inte varit några grövre våldsbrott som kommit till vår kännedom, säger stationsbefälet vid Södertäljepolisen.

Inrikes: Ökningen av grova våldsbrott i Västsverige under 2015 drabbar polisens utredningar av vardagsbrott, uppger Klas Friberg, polischef i Göteborg, till Sveriges Radios Ekot. I och med att mycket av polisens personal har låsts vid de utredningarna har andra blivit lidande.(TT)

(TT)

Utrikes: Striderna i Syrien stannade i stort av i västra Syrien efter att vapenstilleståndet inletts. Överenskommelsen har förhandlats fram av USA och Ryssland, och utesluter IS och andra sunniextremister. Bara mindre skottlossningar rapporterades under natten.(TT)

Sport: Washingtons Alexander Ovetjkin gjorde sitt 40:e mål för säsongeni matchen mot Minnesota, där laget vann med 3-2. Valbosonen Nicklas Bäckström var inblandad i förspelet till Ovetjkin som satte målet i början av tredje perioden och tog laget från underläge till 2-2. (TT)

Väder: Det är sex minusgrader ute. Det är klart och uppehåll. Här kan du läsa hela prognosen.

Kollektivtrafik: SL rapporterar inte om några förseningar.