Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Här är nattens nyheter i korthet.

Blåljus: Natten i Södertälje har varit lugn på händelser enligt polisen.

Inrikes: Från och med nästa år kan samarbetet mellan polisen i Sverige och de nordiska grannländerna fördjupas. Genom en lagändring ska polisen i grannländerna ha rätt till myndighetsutövning i Sverige under svenskt befäl, och svensk polis ska kunna arbeta på andra sidan gränsen, rapporterar Sveriges Radio Ekot.(TT)

(TT)

Utrikes: En före detta sophämtare, som anklagas för att ha mördat tio kvinnor i Los Angeles under mer än två decennier, ställs nu inför rätta efter flera förseningar.

63-årige Lonnie Franklin har i medierna fått namnet "Grim sleeper" som anspelar på liemannen "Grim reaper", eftersom det verkar som att han hade ett uppehåll på 14 år, mellan 1988 och 2002, innan han började mörda igen. (TT)(TT)

Sport: Svenskhoppet Freddie Jacobson och Carl Pettersson ligger båda på par efter PGA-tourtävlingen i Pacific Palisades i Los Angeles och har nu en delad 56:e plats. (TT)

Väder: Det är en minusgrad ute. Det är mulet men uppehåll. Här kan du läsa hela prognosen.

Kollektivtraf ik: SL rapporterar inte om några förseningar.