Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

Här är nattens nyheter i korthet.

Annons

Blåljus: Det har varit en lugn natt i Södertälje med omnejd berättar polisen.

Sport: Sveriges bandydamer vann en efterlängtad VM-seger över Ryssland. Matchens enda mål gjordes av Hanna Brusberg på straff.Det var tidigt i första halvlek och sedan var det krig resten av matchen, de satsade allt.

Inrikes: Två personer har först till sjukhus efter en lägenhetsbrand i Nybro. De räddades under natten av rökdykare, rapporterar Barometern. Branden upptäcktes av en granne som vid 00.30 hörde en pipande brandvarnare.

Utrikes: Australiska utrikesdepartementet varnar för en möjlig terrorattack i den malaysiska huvudstaden Kuala Lumpur. "Terrorister kan planera attacker i och omkring Kuala Lumpur. (...) Attacker kan ske urskiljningslöst och kan riktas mot västliga intressen eller mot platser som ofta besöks av västerlänningar", skriver myndigheten och uppmanar turister att vara försiktiga.

Kollektivtrafiken: SL rapporterar inga störningar i trafiken.

Väder: Måndagen bjuder på plusgrader och uppehåll. Läs mer här.