Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Här är nattens nyheter i korthet.

Annons

Blåljus: Enligt polisen har natten i Södertälje varit relativt lugn. Men ett inbrott och ett fall av häleri har rapporterats.

Inrikes: Föräldraförsäkringen behöver moderniseras och ska ses över i en utredning. "Det samhälle vi lever i i dag, och tanken om vilket samhälle vi vill leva i i morgon, har förändrats snabbare än försäkringen", skriver socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) i en debattartikel i Dagens Nyheter. (TT)

Utrikes: Bilden av en sjumånaders pojke som ligger skjuten på gatan bredvid sina föräldrar upprör Mexiko. Pojken hittades mördad tillsammans med sina föräldrar i fredags i Pinotepa i delstaten Oaxaca. Dådet kopplas till en drogrelaterad uppgörelse, uppger CNN.(TT) (TT)

Sport: Johan Larssons mål i tredje perioden avgjorde matchen mellan Buffalo Sabres och Montreal Canadians i NHL-hockeyn. Den 23-årige gotlänningen petade in en passning från Jake McGabe och gjorde sitt andra mål för säsongen, och sjunde i NHL-karriären. (TT)

Väder: Det är grader ute. Det är klart och uppehåll. Här kan du läsa hela prognosen.

Kollektivtrafik: SL rapporterar inte om några förseningar.