Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Här är nattens nyheter i korthet.

Blåljus: Enligt polisen har natten i Södertälje varit relativt lugn. Men ett inbrott och ett fall av häleri har rapporterats.

Inrikes: Föräldraförsäkringen behöver moderniseras och ska ses över i en utredning. "Det samhälle vi lever i i dag, och tanken om vilket samhälle vi vill leva i i morgon, har förändrats snabbare än försäkringen", skriver socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) i en debattartikel i Dagens Nyheter. (TT)

Utrikes: Bilden av en sjumånaders pojke som ligger skjuten på gatan bredvid sina föräldrar upprör Mexiko. Pojken hittades mördad tillsammans med sina föräldrar i fredags i Pinotepa i delstaten Oaxaca. Dådet kopplas till en drogrelaterad uppgörelse, uppger CNN.(TT) (TT)

Sport: Johan Larssons mål i tredje perioden avgjorde matchen mellan Buffalo Sabres och Montreal Canadians i NHL-hockeyn. Den 23-årige gotlänningen petade in en passning från Jake McGabe och gjorde sitt andra mål för säsongen, och sjunde i NHL-karriären. (TT)

Väder: Det är grader ute. Det är klart och uppehåll. Här kan du läsa hela prognosen.

Kollektivtrafik: SL rapporterar inte om några förseningar.