Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här hände när du sov

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Här är nattens nyheter i korthet.

Blåljus: En bilbrand rasade i natt på Hemmansvägen i Södertälje. Räddningstjänst ryckte ut till platsen för att släcka branden.

Inrikes: Ecuadors president antyder att landet borde kompenseras för att ha huserat Julian Assange på ambassaden i London i över tre år. Rafael Correa hyllar på en presskonferens i Quito utredningen från FN:s arbetsgrupp UNWGAD, som kommit fram till att Wikileaksgrundaren är "godtyckligt frihetsberövad". (TT)

Utrikes: 32 bridge-spelare, de flesta pensionärer, greps i onsdags kväll i den populära turistorten Pattaya i Thailand, för att de hade för många spelkort.Bland de gripna fanns tre svenskar, skriver BBC på sin hemsida. (TT)

Sport: BMX-ikonen Dave Mirra har hittats död, uppger amerikanska medier.

Mirra hade under en tid rekordet för flest medaljer i actionsporttävlingen X-games och hade sitt namn på flera BMX-spel till PC och konsoler som släpptes i början på 2000-talet. (TT)

Väder: Det är en minusgrad ute. Det är klart och uppehåll. Här kan du läsa hela prognosen.

Kollektivtrafik: SL rapporterar inte om några förseningar.