Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det här duger inte, Bob Wållberg

Annons

Anmäl text- och faktafel

Praktiska låsningar och beslutsångest är det som Nykvarnspartiet och Moderaterna i Nykvarn visat de senaste fyra åren.

När det visade sig att Lugnets äldreboende inte kunde byggas ut borde naturligtvis majoriteten lagt all kraft på hitta alternativ och komma igång med ett nytt bygge.

Nu står vi där utan några planer och får betala sju miljoner kronor i år för köpta platser i andra kommuner. Halvhjärtade förklaringar om brist på detaljplan och uteblivna generella statsbidrag håller inte, Bob Wållberg.

Det är snarare en fråga om brist på tajming och prioriteringar.

Att Furuborgsskolan inte byggdes i en etapp utan måste skyndas på för att Lillhaga förskola skulle få plats kostade Nykvarns skattebetalare ytterligare 14 miljoner kronor.

Vad förseningen av nya Lillhaga förskola och ombyggnation av förskoleköken kommer att kosta vet vi inte i dag. Att idrottshallen – den så kallade multihallen – vid Furuborg inte blir klar till att mellanstadiebarnen börjar i Furuborgsskolan är ytterligare ett exempel på beslutsångest hos majoriteten.

Allt detta rimmar illa med Bob Wållbergs prio nummer ett, att en god och välskött ekonomi är det mest centrala och att leveransen till alla oss Nykvarnsbor är det primära.

När ni nu fått Nykvarnsbornas förtroende i ytterligare fyra år, så gäller det att visa handlingskraft, så att väljarna inte blir lurade än en gång.

Jörgen Runholm (S)

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel