Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

God morgon. Hoppas ni sovit gott. Här är nattens nyheter i korthet.

Blåljus: Natten i Södertälje har varit lugn på händelser enligt polisen. Från SOS Alarm Rapporteras om en utryckning till Fornhöjdsvägen under natten. Det som såg ut som brandrök visade sig dock vara vattenånga från fjärrvärme så räddningstjänsten vände tillbaka utan åtgärd.

Inrikes: Vid midnatt infördes id-kontroller på tåg, bussar och passagerarfartyg som går till Sverige. Mellan Danmark och Sverige startade id-kontrollerna av samtliga passagerare redan innan midnatt på perrongen vid Kastrup tågstation, Köpenhamns flygplats.(TT)

Utrikes: Argentinas nya konservativa regering fortsätter att göra anspråk på Falklandsöarna, som Storbritannien hävdar är brittiskt territorium men som Argentina anser är ockuperade. De nyvalde argentinske presidenten Mauricio Macri vill nu se en förhandlingslösning.(TT)

Sport: Barcelona tappade viktiga ligapoäng i helgen vilket gav Real Madrid chansen att komma i kapp.Men Gary Nevilles Valencia blev för svåra att rå på.Med en man mindre på plan fick Real nöja sig med en poäng, 2-2. (TT)

Väder: Det är sju minusgrader ute. Det är klart och uppehåll. Här kan du läsa hela prognosen.

Kollektivtrafik: SL rapporterar inte om några förseningar.