Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De är ambassadörer för Södertälje – Andreas på Fastighetsbyrån: ”Framgång handlar om att alla hjälps åt”

Nu gäller det att jobba tillsammans i riktning framåt. Det fordrar gemenskap, en känsla som vuxit sig allt starkare i Södertälje under senare år.
– Vi älskar Södertälje och genom att fler och fler hjälps åt ökar trivseln ytterligare i kommunen. Här finns så mycket att se fram emot.

– För i hur många städer kan du åka båt ända in till centrum? Och hur många städer har ett Farstanäs, ett Mörkö, ett Brandalsund eller ett Oaxen att längta till i vår och sommar? Och hur många städer har kommit så långt med integrationen?

Det är Andreas Ersson som ställer dessa frågor, de som lyfter blicken en aning från nuet.

– Vi älskar Södertälje för allt som på senare tid genomförts här. Men också för den stora potential Södertälje har, säger han och fortsätter:

– Nu gäller det att fortsätta utveckla kommunen och att vi blir fler som gemensamt jobbar på i den riktningen.

Viktigt att lyfta det positiva med Södertälje

Andreas driver Fastighetsbyrån i Södertälje tillsammans med Sanna Magnusson och Thomas Aslan. De är, liksom sina medarbetare, sanna ambassadörer för staden i sina jobb som mäklare.

– För några år sedan gick vi en utbildning via Destination Södertälje med fokus på historia och kunskap för att bli certifierade Södertäljeambassadörer. Vi är ju ofta den första lokala kontakten för en icke-Södertäljebo. Och så stolta vi är över denna stad!

Vill du köpa ditt drömhem eller sälja ditt nuvarande boende? Kontakta Andreas eller någon av hans kollegor här.

Det märks. I varje objektsbeskrivning från Fastighetsbyrån finns ett uppslag med en kärleksfull beskrivning av området runt bostadsobjektet. Med tillhörande fina bilder.

– Det handlar om att i alla sammanhang lyfta det positiva i Södertälje, trivseln, naturen, gemenskapen, servicen och människorna.

Och det råder ingen tvekan om att samtliga medarbetare på Fastighetsbyrån delar den värderingen.

– Södertälje är vår hemstad, vi är många som har olika bakgrunder på vårt kontor och många är uppväxta här. Vi har landat i att se vilken potential som finns i Södertälje och jobbar i riktningen mot att göra stan ännu mer attraktiv.

För det har företaget blivit prisat. Södertäljeborna utsåg Fastighetsbyrån till det företag som 2019 hade gjort mest för Södertäljes stadskärna under året.

– Det var förstås jättekul och priset handlar inte om att konkurrera med någon utan att vi alla hjälps åt.

Fastighetsbyrån har på olika sätt genom åren bidragit till gemenskap i Södertälje. Johan Stengårds uppträdande på Södertäljefestivalen i somras blev mycket uppskattat. Liksom julmyset för familjer på Sydpoolen för några år sedan.

Vill du veta vilka nya evenemang som är på gång? Följ Fastighetsbyrån på Facebook.

Mycket folk drog också seniorträffen på Torekällberget med Södertäljehistoria/-kringla på programmet och AW:n för alla företagare som Fastighetsbyrån arrangerade tillsammans med Swedbank och Park Hotel.

– Men de mest kända eventen är nog de traditionella julkonserterna i St Jakobs kyrka. Nu senast med Andreas Weise som var fantastiskt bra. Församlingen bjuder in sina medlemmar och vi, tillsammans med Swedbank och turistbyrån, alla Södertäljebor. Och så träffas man för en härlig julkonsert med alla olika bakgrunder och kulturer. På en plats som många inte har besökt tidigare, säger Andreas Ersson och avslutar:

– En superhärlig kväll vars gemenskap definitivt visar vägen framåt för Södertälje.

Nyfiken på vilka objekt som är Till Salu just nu? Här ser du hela listan för Södertälje & Nykvarn.

Faktaruta: Därför vann Fastighetsbyrån priset som Årets Cityföretag

Motivering:

”Fastighetsbyrån Södertälje är företaget som med personligt och kunnigt bemötande sätter människan i fokus. Med stort engagemang löser man behov, skapar nöjda kunder och bygger varaktiga relationer. Den positiva andan lyser igenom allt företaget gör och man känner ett brinnande engagemang inte bara för kunden, utan för hela staden och dess välmående. Man går utanför sin egen verksamhet och skapar mötesplatser, man planerar roliga aktiviteter som är öppna för alla och genom detta förmedlar man inte bara bostäder, man förmedlar hela Södertälje.”

Ovan artikel är framtagen av Brand Studio Mittmedia och Fastighetsbyrån Södertälje och ej en artikel av nyhetsredaktionen.