Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dags för stormatch igen – Syrianska möter Västerås i Svenska cupen

Med finalplatsen i DM säkrad blev Syrianska också klart för spel Svenska cupen.
Nu är det klart vilket lag som väntar i första omgången – seriekonkurrenten och tabellettan Västerås.

Här finns dina lokala sportnyheter på sociala medier:

Gilla LT-sporten på Facebook

Följ LT-sporten på Twitter

Det satt hårt inne. Men efter vinst i förlängning med 5-4 mot division 3-klubben Syrianska Eskilstuna, blev Syrianska klart för final i DM.

Platsen i finalen gav Syrianska en plats i Svenska cupens första omgång, och där väntar Västerås. Västerås som hittills är obesegrade i norrettan efter sex omgångar och har 14-2 i målskillnad.

Syrianska mötte Västerås på på Fotbollsarenan den 6 maj. Då blev det förlust med 0-2 efter att VSK:s Simon Johansson gjort båda målen. Det var också efter den matchen som tränaren Eddie Demir fick sparken och ersattes av Zvezdan Milosevic.

Matchen kommer att spelas i Södertälje. Exakt datum och tid är inte fastställt, men den ska ha spelats innan den 4 juli.

Så blir du Plus-kund hos Mittmedia och LT

För att bli Plus-kund klickar du här och väljer sedan vilket Plus-paket du vill ha. Du kan också klicka här för att komma direkt till sidan där du skapar ett konto.

Första månaden med ett Pluskonto kostar endast en krona. Därefter kostar det 99 kronor i månaden. Du får tillgång till innehållet på samtliga av Mittmedias sajter. Och du kan när som helst säga upp ditt Plus-abonnemang.