Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dags för rockpicknick i Mölnbo

Kombinationen rock ’n’roll, veteranbilar och hoppborg verkar vara ett uppskattat recept i Mölnbo. I helgen är det dags för den fjärde upplagan av Rockpicknick.

Nicklas Lindström startade Rockpicknick för fyra år sedan, dels för att han gillar att arrangera nostalgifester, men också för att han ville träffa sina barn.

– På den tiden var jag ute mycket och spelade med mitt band på helgerna. Då fick jag idén att göra en nostalgifest nära hemmet och ville samtidigt göra det till en familjefest, säger Nicklas Lindström.

De tidiga årens arrangemang blev populära och konceptet anordnades även på flera andra ställen i landet. Men trots att förfrågningarna fortsatte att komma, sa Nicklas nej till slut.

– Det är så mycket annat som händer med jobb och privatliv. Så nu blir det bara Mölnbo, säger Nicklas.

Musiken har stort fokus under kvällen och i årets upplaga kommer man bland annat kunna höra Nicklas egna band The rockaways kompa bakom The boppers före detta sångare Peter Jezewski.

– Tanken är att det ska bli en trevlig stund för hela familjen. Man tar med sig picknick eller köper mat på plats. För barnen finns en hoppborg och vi kommer även ha marknadsförsäljning av bland annat godis, glass och kläder.

Då eventet är utomhus är så klart vädret en faktor.

– Dåligt väder är inget man kan göra någonting åt. Då får vi flytta in i Folkets hus och köra inne, säger Nicklas.