Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Då förväntas station Stockholm City öppna igen

Efter inspektioner av rulltrapporna på station Stockholm City beräknas stationen vara öppen för resenärer igen under slutet av veckan, enligt ett pressmeddelande från SL.

Anmäl text- och faktafel

Prognosen är att station Stockholm City ska öppnas igen på slutet av veckan efter att ha varit stängd på grund av reparation av rulltrappor. Rulltrapporna från pendeltågsperrongens norra del kommer att vara igång, medan resterande rulltrappor kommer att så still men vara säkra att gå i. De övriga rulltrapporna på stationen är igång, skriver SL i ett pressmeddelande.

Säkerhetshöjande åtgärder sätts in inför öppnandet av stationen, så som extrainsatt personal för att finnas på plats i händelse av säkerhetssituationer. Mer personal finns också för att hjälpa resenärer hitta till de fungerande rulltrapporna och hissar, enligt SL:s pressmeddelande.

SL rekommenderar resande att om möjlig välja alternativ resvägar, då resenärer påverkas av att flera av rulltrapporna fortfarande kommer att så stilla.