Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Brinnande bilar" var en brinnande bil

Räddningstjänsten larmades strax efter klockan 22 på måndagskvällen till Mossvägen i Järna och en stund senare även till Tuna Industriväg, även den i Järna. Det visade sig röra sig om en och samma bilbrand.

Räddningstjänsten larmades ursprungligen till Mossvägen med anledning av en rapporterad bilbrand. En stund senare larmades räddningstjänsten även till Tuna Industriväg, en kort sträcka därifrån.

Det visade sig dock att det rörde sig om samma brand; inringaren hade stått i närheten av Mossvägen och sett branden mot Tuna Industriväg och det uppstod ett missförstånd.

Räddningstjänsten kunde konstatera att det stod en parkerad bil och brann på Tuna Industriväg, och släckte den. Det finns preliminärt ingen naturlig brandorsak och branden kan alltså vara anlagd.

Mer läsning för pluskunder: Efter alla bränder – polisen ökar närvaron i Järna ► Fredrik fick två bilar förstörda av stenkastare: "Ett övertramp som drabbar oskyldiga"

Observera att brandplatsens markering baseras på preliminära uppgifter.