Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bråk skakar Pantern inför ödesmatchen mot SSK: "Man kan inte ta hur mycket skit som helst"

Ett bråk mellan Pantern och två av klubbens ideella funktionärer stör uppladdningen inför måstematchen mot SSK. Bråket handlar om huvudtränaren Joby Messier som hamnade i ett tumult med funktionärer som jobbar i sekretariatet.

Inför Panterns senaste hemmamatch mot Oskarshamn hamnade Panterns tränare Joby Messier i ett tumult med två av klubbens funktionärer som jobbar i sekretariatet.

Enligt Anna Johansson blev hon utskälld av Messier för att en spelarregistrering tagit för lång tid.

– Som ideellt anställd kan man inte ta hur mycket skit som helst. Vi har ett annat jobb vid sidan om detta här, det är mycket tråkigt att man ska bli behandlad på det här viset, säger hon till Expressen och fortsätter:

– Vi kommer inte och jobbar nästa (hemma)match om han fortfarande är kvar.

Sedan dess har Pantern försökt hitta en lösning och hockeyallsvenskans ligachef Sonny Lundwall kopplades in.

Det har man inte lyckats med, men matchen kommer ändå att genomföras, bekräftar sportchefen Tony Andersson som har haft en dialog med bägge parter, enligt Expressen.

– Det kommer sitta folk i sekretariatet som sköter den matchen. Så kan jag säga. Sen är det fortfarande så att vi diskuterar det, säger han.

Det blir inte Jacob och Anna som sitter där?

– Nej.

De är utbytta?

– Det är den enda lösning vi kan göra eftersom vi inte har löst den uppgiften som gör att vi hamnar i den här situationen, säger Tony Andersson till Expressen.

Läs också:

(+) Sargade spelare biter ihop i SSK – spelar mot Pantern: "Perfekt läge"

SSK förlängde säsongen efter seger över Pantern