Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bosko besviken: "Tycker vi var det bästa laget i gruppen"

Syrianskatränaren Bosko Orovic är nöjd med sitt lags insats i svenska cupen. Men missnöjd med resultatet. "Vi förtjänade att gå vidare", säger han.

Annons

Syrianska avslutade svenska cup-spelet med att slå Ljungskile på bortaplan med 1-0. Bachir Katourgi gjorde matchens enda mål och Syrianska kunde gjort fler.

- Vi hade ett par ribbskott också. Men LSK gör det tufft för oss i dag, jag tycker nog att de spelar på gränsen till röda kort. Bland annat fick Victor Wernersson ett stort sår i låret efter en tackling, det kommer han att få lov att sy, säger Bosko Orovic.

Men 1-0-segern räckte inte till avancemang. Hammarby slog Djurgården med 3-1 och gick vidare tack vare bättre målskillnad.

- Det är klart att jag är stolt över killarnas insats, men samtidigt är jag besviken. Jag tycker genuint att vi var det bästa laget i gruppen och att vi borde ha gått vidare. Men så är det. Killarna ska vara oerhört stolta. Vi släppte in noll mål i den här gruppen. I dag kom vi inte riktigt upp i vår standard offensivt, men försvarsspelet var klockrent som vanligt, tycker Syrianskatränaren.