Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bosko besviken: "Tycker vi var det bästa laget i gruppen"

Syrianskatränaren Bosko Orovic är nöjd med sitt lags insats i svenska cupen. Men missnöjd med resultatet. "Vi förtjänade att gå vidare", säger han.

Syrianska avslutade svenska cup-spelet med att slå Ljungskile på bortaplan med 1-0. Bachir Katourgi gjorde matchens enda mål och Syrianska kunde gjort fler.

- Vi hade ett par ribbskott också. Men LSK gör det tufft för oss i dag, jag tycker nog att de spelar på gränsen till röda kort. Bland annat fick Victor Wernersson ett stort sår i låret efter en tackling, det kommer han att få lov att sy, säger Bosko Orovic.

Men 1-0-segern räckte inte till avancemang. Hammarby slog Djurgården med 3-1 och gick vidare tack vare bättre målskillnad.

- Det är klart att jag är stolt över killarnas insats, men samtidigt är jag besviken. Jag tycker genuint att vi var det bästa laget i gruppen och att vi borde ha gått vidare. Men så är det. Killarna ska vara oerhört stolta. Vi släppte in noll mål i den här gruppen. I dag kom vi inte riktigt upp i vår standard offensivt, men försvarsspelet var klockrent som vanligt, tycker Syrianskatränaren.