Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bortflugna papegojan Elis kan vara hittad: ”Jag har försökt att ropa hennes namn”

Den bortflugna papegojan Elis kan ha setts till i ett träd på Mikaelsgränd i Södertälje. Nu hoppas ägaren att han hinner dit innan hon flyger iväg.

Annons

Under tisdagen skrev LT om papegojan Elis som blev skrämd av en katt och flög bort från sin husse. Nu har det kommit in ett tips till redaktionen och papegojan Elis kan vara på väg hem till husse igen.

När Håkan Ahlqvist tittade ut från fönstret på onsdagsförmiddagen möttes han av en färgglad filur i trädet mitt emot huset på Mikalesgränd i Södertälje Han tänkte direkt att det kunde vara den bortflugna papegojan Elis.

– Jag har försökt att ropa hennes namn men jag har en hund så det kanske gör att hon inte vågar sig hit, säger Håkan.

Han berättar också att han har ställt ut lite mat och vatten till papegojan som han hoppas är Elis och att hon snart kan vara hemma hos sin husse igen.

Elis ägare, Ramoon Karim, blev glad över beskedet och kommer att åka till platsen så snart som möjligt för att de ska kunna återförenas.