Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Blossa avslöjar årets glöggsmak: ”Kombination av soligt medelhav och klassisk svensk jul”

Rosmarin, timjan, basilika – och limoncello. Det är smakerna som kommer finnas i med i årets glögg från Blossa, det avslöjar nu glöggtillverkaren.

Varje år lanserar Blossa en ny glögg inför årets julfirande. Förra året var glöggen en tolkning av Indien, och den här gången är det en annan del av världen som fått inspirera.

Årets glögg är inspirerad av Amalfikusten i Italien, som bland annat är känt för sina citroner. Glöggen har därför smaksatts med limoncello samt rosmarin, timjan och basilika.

– Blossa 18 di Limone har smak av Limoncello som ger en mild, närmast sötaktig syrlighet. Smaken gifter sig väl med Blossas traditionella glöggkryddor och tonerna från rosmarin, timjan och basilika. Blossa 18 är en spännande kombination av soligt medelhav och klassisk svensk jul, säger Åsa Orsvärn, Chief Blender för Blossa, i ett pressmeddelande.