Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hammarbyfans fastnade på E4 – bussen tankade fel drivmedel

Det blev ingen lyckad dag för en del av Hammarbyfansen som reste hem från Malmö med buss.

Annons

Först torskade Hammarby med 3-0 mot Malmö FF sedan fick bussen soppatorsk vid Saltåkvarn i Järna.

03.13 får polisen åka till platsen på E4 där bussen fått stopp efter att den tankat fel bränsle. Detta på grund av att fansen var upprörda på grund av det oväntade stoppet. Efter polisens besök så lugnade fansen ner sig.

En ny buss beställdes från Norrköping. Men vid 04-tiden hade fortfarande ingen ersättningsbuss kommit. När den väl kom så fick frusna supporters till Hammarby äntligen fortsätta sin resa hem.

Men redan nere i Malmö blev det problem för Hammarbys suporters. Ett hundratal fotbollssupportrar bussades i väg från Malmö med anledning av det stök som uppstod ett par timmar före avspark mellan Malmö FF och Hammarby i allsvenskans sista omgång.

Fotbollssupportrar omhändertos på Trelleborgsgatan, i närheten av Folkets Park i Malmö, efter bråk inför den allsvenska matchen mellan Malmö FF och Hammarby IF på söndagen.

Enligt polisens presstalesperson Ewa-Gun Westford kommer de få alltför långt att gå för att hinna se matchen som startar klockan 15 på Swedbank Stadion, uppgav hon till TT. De transporteras en mil utanför stan.

En polis fick föras till sjukhus med troligt armbrott efter att ha skadats vid stöket som uppstod vid lunchtid vid Möllevången vid Folkets Park i Malmö. Runt hundra supportrar, enligt uppgift Hammarbysupportrar, omringades till slut av polis.

Mer läsning

Annons