Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bilbrand fångades på film

Tre bilar har brann under tisdagskvällen. Den ena bilbranden fastnade på film.– Vi hyser goda förhoppningar om att hitta personen på filmen och knyta denne till platsen, säger Roger Björkmyr, stationsbefäl hos polisen i Södertälje.(Uppdaterad 07.39)

Första larmet kom till SOS Alarm strax efter klockan 19 på tisdagskvällen. En personbil brann i korsningen Robert Anbergs väg/Gillestigen i Ronna.

Det var ingen anlagd brand. Det visade sig snart att det brunnit på grund av elfel i bilen.

Lite före klockan 20 kom andra larmet om att en personbil brann på Gröndalsvägen i Hovsjö. Polis och räddningstjänst åkte till platsen och släckte branden.

Klockan 21.24 brann det återigen i Hovsjö. Denna gången brann en bil på Varnbäcksvägen. Enligt polisen ska en person ha filmat hela händelsen.

– Vi vet i nuläget inte om det är misstänkt brott. Men att någon filmat händelsen tyder på att man sett något utöver en bil som bara brinner, säger Albin Näverberg vid Stockholmspolisen.

På onsdagsmorgonen säger polisen att de hyser stora förhoppningar om att hitta personen på filmen och knyta denne till platsen.

– Men sen ska vi också bevisa att den här personen begått brott, säger Roger Björkmyr, stationsbefäl hos polisen i Södertälje.

Vet du mer? Har du bilder? Skicka SMS/MMS till 72 001 (du måste skriva LTS TIPS i meddelandet) eller mejla [email protected]