Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Besviken på polisen

Jag blev den 2 augusti stoppad av polisen. Cirka klockan 10:10 kom jag i rondellen från Ica Maxi och skulle svänga till vänster. Från vänster kommer en polisbil samtidigt som jag svänger in i rondellen. Polisbilen hänger snabbt på mig och börjar blinka så jag stannar vid vägkanten mitt emot Ica Maxi.

Polismannen, en yngre man, frågar hur jag mår? Jag säger ok, men det är varmt. Han säger att det är en nykterhets- och körkortskontroll, tar fram instrumentet och frågar om jag har dryckigt i dag eller i går, jag svarar naturligtvis nej på hans fråga. Men det hade varit lite smartare att fråga mig om jag hage intagit några alkoholhaltiga drycker.

En dålig träff med polisen som har svårt att uttrycka sig samt inte svarar på min fråga varför man filmar det hela.

Testet var negativt, därefter vill han se mitt körkort. Jag säger att jag har det i bakluckan och kliver ur bilen. Då ser jag en man som filmar och en med mikrofon. Jag ger polismannen mitt körkort och frågar varför man filmar mig. Jag får inget svar eftersom han håller på med sin mobil, kanske kollar mitt körkort. Därefter frågar han mig om jag har varit i kontakt med polisen förut, jag sa nej. Fick mitt körkort med orden du kan åka vidare.

En dålig träff med polisen som har svårt att uttrycka sig samt inte svarar på min fråga varför man filmar det hela.

Jag har aldrig efter 50 år på vägarna varit med om något liknande.

En besviken trafikant på polisen

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare