Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Berglunds hattrick räckte inte i rysaren

När Telges Robin Berglund satte 5–3 med drygt fyra minuter kvar av matchen trodde de flesta att det var spiken i kistan. Men Åby kom tillbaka, och till slut sänkte man Telge i förlängning.

Annons

Telge som inför matchen mot Åby låg placerade i lite utav ett ingenmansland av tabellen fanns det inget annat än att gå för tre poäng hemma mot Åby för att försöka haka på seriens toppkvartett ovanför kvalstrecket. Men så blev det inte. Trots Robin Berglund hattrick fick man till slut ge sig i förlängning, slutresultatet skrevs till 5–6 efter förlängning.

– Det kändes ju väldigt bra där när jag satte 5–3 med bara några minuter kvar. Men vi kunde inte stänga matchen tyvärr. Man får aldrig slappna av i innebandy, säger Berglund.

Men trots förlusten, och en poäng, ser Berglund positivt på resterande del av säsongen.

– Vi har några riktigt viktiga matcher kvar mot lagen ovanför oss. Då gäller det att vi vinner sådana här matcher, men jag vet att vi kan det. Det känns som att vi är på rätt väg nu.

I Telge har det varit lite av en turbulent tid efter att talangen och poängspelaren Kevin Haglund lämnade klubben efter den incident som LT tidigare rapporterat om. Men nu menar Berglund att man släppt det och gått vidare.

– Ja, nu har vi gjort det. Men det tog lite tid. I början visste jag inte vem jag skulle tro på, för man fick höra flera olika versioner, så för mig har det var bara att ställa sig neutral och fortsätta jobba hårt. Kevin är en väldigt bra kille, så det har känts lite konstigt.